NEDELJA DAUNOVOG SINDROMA U BEOGRADU: Ljubav ne broji hromozome

0
298

Sledeće nedelje, u periodu od 18. do 24. marta, biće obeležena Nedelja Daunovog sindroma u Beogradu. U sklopu nedelje, 21. marta biće organizovana i proslava Svetskog dana Daunovog sindorma. Zoran Jelić iz Daun sindrom centra Banjaluka doći će sa svoja četiri štićenika, osobama sa Daunovim sindromom koje je osposobio u svom centru. On planira da svoja iskustva implementira na deci sa Daunovim sindromom u Beogradu i da pokaže šta radi i kakvi su efekti njegovih terapija u rehabilitaciji.

 

Refleksomasaže, psihoterapija i muzikoterapija biće organizovane u ponedeljak od 16.30 do 19 sati, utorak 10 do 13 i 16 do 19 sati, u sredu od 10 do 13 i 16 do 19 sati, u četvrtak od 10 do 13 sati, kao i u petak od 10 do 13 i 16 do 19 sati. Po podne od 17 do 18 sati biće organizovana proslava Svetskog dana osoba sa Daunovim sindromom uz učešće školskog hora.

 

Sve aktivnosti biće organizovane u Centru za brigu o starima, deci i ososbama sa invaliditetom na Novom Beogradu, Bul. Milutina Milankovića 34, u Bloku 23.

 

Nastavak proslave biće u restoranu „Žirafa“, pored Centra, od 18 do 19 sati gde će osobe sa Daunovim sindromom iz Banjaluke imati priliku da služe u restoranu kao konobari, jer su za te veštine osposobljeni.

 

U subotu od 10 do 18 sati biće organizovan obilazak Beograda

Loading...
SHARE
Previous articleWhat Fed projections may mean for longer-term stock returns
Next articleMUK NA KOMEMORACIJI Vranje tuguje za Miljanom (32): “Ne boli samo njena smrt, već i život koji je mogao još da traje, a ugasio se…

LEAVE A REPLY